Blog

Máj
08

Itt a nyár itt az új katalógusunk

Klikk ide az aktuális katalógushoz. Az eddigi katalógusok mai naptól nem érvényesek.  
Tovább
Feb
01

2017 februári és márciusi étlap

Sziasztok! Megjelent az idei első katalógusunk. KUPONOK A LEGHÁTSÓ OLDALON :)
Tovább
Jan
19

Már csak két munkakör szabad!

Dolgozz velünk! Célunk továbbra is a folyamatos előrehaladás, illetve a szolgáltatásunk magas színvonalú működésének fenntartása és növelése. Jelentkezz hozzánk az alábbi munkakörökre: - Éttermi dolgozó/Rendelésfelvevő - Futár Konyhai dolgozó feladatai: - alapanyagok előkészítése - szendvicskészítés és pizzakészítés, - rendelések felvétele, pénztárgép kezelése, vendégek udvarias, gyors, pontos kiszolgálása - takarítási feladatok elvégzése - szükség esetén más munkatarületekre történő besegítés   Kereseti lehetőség: nettó 130 000 - 160 000 Ft. ​Futár főbb feladatai: - az elkészített ételek kiszállítása a kívánt helyre - esetenként az elkészített ételek becsomagolása - rendelések felvétele - kisebb konyhai feladatokban történő besegítés - takarítási feladatok elvégzése - saját kocsi előny  Kereseti lehetőség: nettó 140 000 - 170 000 Ft. Diákok és nyugdíjasok jelentkezését is várjuk.
Tovább
Nov
21

Novemberi őrült kedd

Az álom kedden valósággá válik. Ezen a napon megehetem, SŐT meg kell ennem a kedvenc pizzáimat.   2016. november 22-én egész nap őrült kedd lesz a konyhaházban. Minden AZ INTERNETEN MEGRENDELT, 28 cm-es vékonytésztás pizza 970,-Ft-ért lesz kapható.  
Tovább
Nov
03

Új étlap 2016/2017 ősz és tél

Megjelent új étlapunk. ÚJDONSÁGOK: Vannak ételek, amik neten olcsóbbak lettek, Megjelentek a PIZZA DÉLI AJÁNLATOK, Megtalálod a címoldalon az őrült keddek naptárat, 6 azonnal beváltható kupont találsz a hátoldalon (nem kell kivágni) ÉS AZ ÚJ GRILLTÁLUNK egyszerűen tuti jó. A korábbi étlapok érvényüket vesztették.
Tovább
Okt
28

Megáll az agyvelő!!!

A netes rendelés esetén a velővel töltött csirkemell hasábburgonyával a HELLOWEEN alkalmából olcsóbb lett.  
Tovább
Szep
22

ONLINE EGYSZERŰBB!

Az ételrendelés még egyszerűbb, gyorsabb lett. Rendelhetsz mobilról, táblagépről, asztali gépről és laptopról is. Rendelj ONLINE és automatikusan kapod a hűségpontokat tőlünk, amit akár következő rendelésedkor beválthasz. www.pizzaaqua.hu
Tovább
Júl
26

Kuponok beváltásakor

A kuponok beváltásának menete.   Egyszerűen csak beírod  a kuponkódot és klikk a pipára.  
Tovább
Jún
21

Megjelent nyári étlapunk!

Sziasztok! Egy jó hírt szeretnénk megosztani veletek. Megjelent a legújabb étlapunk, melyben a számos újdonság mellett ebédmenüket és sok-sok akciós terméket is találhattok.  Azt gondoljuk, hogy ezek a termékek bekerülnek majd kedvenceid közé. Lapozgatható formában itt találod meg.  
Tovább
Jún
21

ÚJ hűségpontok, régi pontok jóváírása

Tisztelt Pizzaaqua Vásárlóink!  A Konyhaház minden rendeléskor hűségpontokat ír jóvá nektek. Rendeléseid után automatikusan levásárolható elektronikus pontokat kapsz, melyekkel akár már a következő vásárlásodkor is fizethetsz. Pontokat a rendelés összegével arányosan kaphattok, minél nagyobb a rendelés összege, annál több hűségpontot írunk jóvá. A gyűjtés megkezdéséhez hozz létre egy saját Konyhaházi profilt, ahol aktuális egyenlegedet is megtekintheted. A beváltás szabályai: 1 Pont =  1 Forint A rendeléskor eldöntheted, hogy a meglévő pontjaid közül mennyit szeretnél felhasználni, de a rendelés végösszegének legfeljebb 50%-át lehet a hűségpontokkal kifizetni. FIGYELEM! MEGROMLANAK A PONTOK IS :)  a hűségpontok lejárati ideje 3 hónap. A beváltani kívánt pontok mennyiségét a diszpécsernél kell jelezni, illetve webes rendelés esetén a kosárban kialakított mezőbe kell beírnod:      
Tovább
Jún
21

Dolgozz velünk!

A Konyhaház fejlesztési céljai megvalósulásának érdekében folyamatosan várja a jelentkezőket (diákokat is) az alábbi pozíciókra:   Pizzakészítő Szakács Konyha kisegítő Telefonos rendelésfelvevő Futár Hétvégi beugrós futár Étteremvezető menedzser  
Tovább

Rendelés tételei

0